FANDOM


Nykyään ihmiset tietävät, että edellisinä aikakausina, napa-alueilla kokenut kerran subtrooppisesta ilmastosta, kuten osoittavat edelleen kasvisto ja eläimistö alla ikirouta ja muut uusimmat tieteelliset tutkimustulokset global trooppisilla edellytykset näillä alueilla. Vaikka yhteys ennen jääkauden edellytyksiä ollut olemassa tuhansia vuosia sitten, lauhkeilla alueilla asuvien eivät ole loppuneet vaatimasta takaisin niin vaikeasti Paratiisin kaltainen ympäristö uusin luovan suunnittelun ja rakentamisen menetelmiä.

Näin ollen yleisin tapa kokea trooppinen ilmasto ja mukavuuksia, kuten valkoiset hiekkarannat ja meren aallot on ottaa kone ja lentää alas tropiikissa, tekniikka has kokoonpantu se mahdollinen lauhkean ilmaston maista, kuten Unkari, Manner-Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa tuoda tropiikissa itsensä omaan maahansa! Devin Consultants on asiantuntija pioneer toimittamaan tällainen lupaus jokin asiakas että kunnianhimoinen hanke.

Viimeisin jännittäviä uutisia Devin, liittyy itse asiassa yhtiön nimittäminen projektipäällikkönä Center Parcs Longford Forest Irlannissa. Hanke liittyy Irlannin ensimmäinen Lomakylä palvelus ja sisällytetään huippuluokan mukavuuksia, että Center Parcs on tunnettu, kuten ikonin subtrooppisen uima Paratiisin pilailunoidankattiloita ratsastaa, aallot, Ulkouima kosken ja muita ominaisuuksia, että koko perhe todella nauttia.

Se on vain unelma? Ei enää, koska lähes jokainen kansakunta nyt monissa paikoissa on tällaisia laitoksia, jotka vetävät yleisöä, erityisesti kesäkuukausina – ja jopa talvikuukausien kautta Sisäuima tropiikissa jäljittelevät kylpytuotteita. Devin konsultointi on ainutlaatuista osaamista todella kääntää nykymaailmassa ylös-puoli-alas! Kuvitella säästöjä UK ihmiset ottaa laitos, helpon matkan päässä heidän perheilleen, jotka ei tarvitse matkustaa kauas tropiikissa viettää viikonloppu uinti, Melonta kosken ja roiskeita iloisesti veden ratsastaa.

Markku verkkosivustolla lehdistötiedote kaunis maisema, jossa Center Parcs nousee, jossa on moderni rakennus, joka laaja, virtaviivainen katto muotoilu ja valtava järvi fronting keskustasta ja tarjoaa tyylikäs rakennus peilikuva. Yksi jo kuva itsensä sanoista selfie maiseman taustalla! Puhumattakaan toiminnasta saatavilla kaikille kokonaisuutta rakennukseen ja täysin lasi paned julkisivun hohtavat auringossa.

Lomat ovat aina hauskaa. Ja koska kesä on täällä, vaikka uima-allas ja spa-allas viilentymiseen tulee vastustamaton. Devin varmasti mahdollistaa että ne irlantilaiset Longford metsässä ja muualla UK, jotka valitsevat ottaa helppo tapa kätevästi hyppii päälle saaren asuvien.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.